verkami

El llibre-cd 'Una set antiga' es materialitza amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La poeta Begonya Pozo, el músic Obert Poètic i la il·lustradora Femmella busquen finançament per publicar el llibre-cd conjunt 'Una set antiga'

| 21/05/2023 a les 14:00h

Obert Poètic en directe
Obert Poètic en directe

Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

​Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el nou llibre-disc Una set antiga de la poeta de Begonya Pozo, el músic Carles Garcia 'Obert Poètic' i il·lustracions de Femmella.

Obert Poètic
Obert Poètic és el projecte poeticomusical que el 2020 van crear la poeta Begonya Pozo i el músic Carles Garcia. Després de mostrar-lo en directe, ara el volen recollir en un llibre-disc. El treball unirà una antologia bilingüe de Pozo i les cançons d'Obert Poètic, amb il·lustracions de Femmella.


Per poder assumir la creació del llibre-disc, han engegat una campanya a Verkami. Els micromecenes que hi participin rebran com a recompensa, segons la quantitat aportada, el llibre-disc, un print de Femmella, entrades per un concert, o un directe de la banda a un lloc a escollir.

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Femmella, Begonya Pozo, obert poètic, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.