verkami

El Festival Reafina es tonifica amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El festival de música clàssica Reafina se celebra del 30 de juny al 15 de juliol a Badalona i busca finançament per assumir-ne el cost

| 28/05/2023 a les 13:30h

Rafa i Georgina, directors artístics del Festival Reafina
Rafa i Georgina, directors artístics del Festival Reafina

Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

​Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el festival de música clàssica Reafina, que se celebra del 30 de juny al 15 de juliol a Badalona.

FESTIVAL REAFINA
El festival Reafina és una nova proposta impulsada pel pianista i violinista Rafa i Georgina, músics i antics companys d'estudi al Conservatori. Plegats, impulsen la primera edició del Festival Reafina, que vol aportar el seu granet de sorra a apropar la música clàssica a tota mena de públics. A més dels concerts de format més tradicional, també hi haurà algunes activitats off que fusionaran la música amb altres disciplines artístiques com la màgia, la pegadogia o l'electrònica.


Per assumir el cost de tota la producció del festival, l'organització ha llançat aquesta campanya a Verkami. Els mecenes podran escollir entre diferents modalitats de mecenatge,  compartimentades en tres categories: Reviu la clàssica, Reafina't i Especials. La primera tindrà recompenses amb diferents entrades, la segona també inclourà marxandatge i la tercera comptarà amb recompenses exclusives. L'aportació econòmica dels mecenes anirà destinada a cobrir costos derivats del lloguer d'espais, lloguer del material, enregistrament dels concerts o el catxet dels artistes programats, entre d'altres.
 

>> Col·labora amb la campanya <<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Femmella, Begonya Pozo, obert poètic, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.