estrenes

Eloi Sayrach aprèn a allunyar-se del «Jardí de flors»

Estrenem el nou videoclip del músic gracienc, guanyador del Premi Joventut del concurs Sona9

| 09/06/2023 a les 10:45h

Eloi Sayrach
Eloi Sayrach
El jove cantautor gracienc Eloi Sayrach va començar el seu projecte musical el 2020, amb cançons com “L’ocell blau” o “Nen intrèpid” (2021). Després de passar pel concurs de bandes emergents Sona9, i guanyar-ne el Premi Joventut, ara el músic prepara un nou disc, Perdut dins l’aixopluc. Avui ens mostra en primícia una de les peces que el configuraran: el videoclip de “Jardí de flors”.
 

Amb “Jardí de flors” Eloi Sayrach ens mostra el seu costat més íntim i personal, parlant d’una ruptura d’una manera poètica i allunyada de toxicitats i ressentiments. El jardí de flors hi apareix com el lloc metafòric que es compartia amb la parella, i que anava creixent a mesura que creixia la relació. Una vegada acabada, toca allunyar-se i anar a buscar nous indrets. “Hem conegut l’amor, i hem après a estimar. Ara toca a aprendre a deixar anar”. Però, com canta i admet Sayrach, “és una pena que el jardí es faci malbé”...
 
El videoclip ha estat realitzat per Jana Vallvé, Oriol Novella i Guiu Vallvé i subvencionat pel Premi Joventut, i el disseny gràfic ha estat a càrrec de Martí Rossell. Per la seva banda, la producció del tema l’ha fet el mateix Eloi Sayrach al costat d’Àlex Almirall i Adrià Serrano.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclips, Eloi Sayrach

COMENTARIS

Jardín de flores

Jm, 11/06/2023 a les 21:12

Canción llena de sensibilidad, la voz los instrumentos ,todo hace un compendio que nos hace descubrir un jardín muy personal.
Interpretada con la emoción a flor de piel.
El jardín como la amistad, se tiene que cuidar y mantener.
Fenomenal el montaje de acompañamiento

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.