videoclips

«De tot el món», aquesta és la cançó més nova de Ginestà

El quartet liderat pels germans Serrasolsas estrenen el primer avançament del pròxim disc, «De tot el món»

| 09/06/2023 a les 12:15h

Pau i Júlia Serrasolsas (Ginestà)
Pau i Júlia Serrasolsas (Ginestà)
Els germans Serrasolsas tornen a florir aquesta primavera amb un senzill que avança un nou disc. Després de l'èxit de "L'Eva i la Jana", i el disc on es va incloure -Suposo que l'amor és això (Kasba Music, 2022)-, Ginestà prepara un nou àlbum per principis de 2024, del qual avui avancen "De tot el món" (Halley Records, 2023).


Amb aquesta nova cançó, el quartet liderat pels germans de Sant Andreu inicia una nova etapa. Ho fan amb un nou segell i una nova sonoritat que, d'una banda, s'endinsa de ple en el pop i, per l'altra, s'apropa a l'electrònica i la urbana amb la producció del bateria del grup Cesc Valverde 'Xicu' i Genís Trani.

Seguint la temàtica de l'anterior disc de Ginestà, aquest nou tema també ens parla de l'amor, però redirigit, segons diu el grup, cap a ells mateixos i els seus seguidors. La lletra planteja un dur viatge fins a arribar al planeta on es troba la persona que s'estima i que fa sentir que la vida és més agradable i menys decebedora, tot i que "de tot el món, el que més m'agrada és que també hi visquis tu". D'aquesta manera, i com reitera en el llarg de la cançó, el grup afronta els reptes que els esperen sense por al futur.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, Ginestà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.