Festivals

El festival Espurnes s'encendrà amb Ginestà i Xavi Sarrià

Aquest divendres 5 de maig, el festival comença a Llagostera amb el concert inaugural de Ginestà i Xavi Sarrià

El gran gruix de la programació es concentrarà el dissabte 13 de maig amb noms com Mazoni, Alba Morena, Sergi Carbonell, Ceaxe o Zetak

| 05/05/2023 a les 19:30h

Xavi Sarrià
Xavi Sarrià | Xavier Mercadé
Tot a punt per a la sisena edició del festival Espurnes. Aquest divendres 5 de maig, la metxa s'encendrà a la Plaça del Castell de Llagostera amb el concert inaugural de Ginestà i Xavi Sarrià, i el gran gruix de la programació es concentrarà al Parc de l'Estació de la mateixa vila amb noms com Mazoni, Alba Morena, Sergi Carbonell, Ceaxe o Zetak.

Com a gran novetat d'enguany, el festival Espurnes ha programat un concert inaugural separat de la resta de la programació a la Plaça del Castell de Llagostera. El protagonitzarà el duet de Sant Andreu Ginestà, que repassarà les seves lliçons d'amor del seu darrer disc Suposo que l'amor és això (Kasba Music, 2022), i el cantant valencià Xavi Sarrià, que defensarà en directe les cançons del seu segon disc en solitari Causa (Propaganda pel Fet!, 2022). A més, caldrà estar atents per a saber si tots dos artistes reeditaran plegats "Un foc que creix", un tema de l'últim treball de Sarrià que recentment han versionat tots dos artistes junts.


De cara al següent cap de setmana, l'Espurnes ha programat el gran gruix de la programació al seu espai habitual: el Parc de l'Estació. Noms com els del cantautor i exteclista de Txarango Sergi Carbonell, el bandautor empordanès Mazoni, el duet bagenc Jo Jet i Maria Ribot, la cantant de Salou Alba Morena o el raper Ceaxe s'uniran amb altres com Zetak, Emma Yuzz i Xirgo per a conformar una programació eclèctica on cabran propostes més reposades o pròximes al rock juntament amb altres d'electròniques o més urbanes.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Festival Espurnes, Ginestà, Xavi Sarrià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.