festivals

Es cancel·la CanetRock Mallorca

Així ho ha anunciat el festival a través de les seves xarxes

| 10/06/2023 a les 12:45h

O-Erra al Canet Rock Mallorca 2022
O-Erra al Canet Rock Mallorca 2022 | Mikel Alors
El festival CanetRock Mallorca ha anunciat a través de les seves xarxes que cancel·la l'edició d'enguany. Aquesta havia de ser tan sols la segona vegada que se celebrava aquesta versió illenca del festival de Canet de Mar, i estava prevista per al 22 de juliol a Alcúdia. Segons ha expressat l'organització en un comunicat oficial, "amb molta tristesa ens veiem obligats a comunicar la suspensió de CanetRock Mallorca 2023".

"CanetRock Mallorca va néixer l'any passat amb un gran èxit (...). La segona edició d'enguany havia de consolidar el festival, mantenir l'èxit de l'any passat i superar aquestes dificultats que garantissin la viabilitat econòmica i continuïtat del projecte" ha expressat el festival. "Però a dia d'avui, i malgrat la bona resposta del públic, no es reuneixen les condicions per fer viable el festival de la manera que havíem plantejat, per garantir una experiència satisfactòria per a tots els assistents." Així mateix, l'organització ha assegurat que vetllarà per poder retornar l'import de les entrades venudes als compradors i que s'hi posaran en contacte.
 

El cartell del festival, previst pel 22 de juliol a Alcúdia, el configuraven el trio barceloní Stay Homas; la formació mallorquina O-ERRA; el grup de Calafell Buhos; la banda de Bunyola Xanguito; el trio d'Aiguafreda Els Catarres; la barcelonina SuuAnegatsLa FúmigaLildamiPlan-ET; i la Xaranga Final Feliç
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, edrbalears, Canet Rock Mallorca, CanetRock Mallorca, sector musical, festivals, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.