festivals

​Chanel inaugurarà el festival Sons del Món

La guanyadora del Benidorm Fest 2022 farà l’espectacle inaugural de la setzena edició del festival empordanès

| 07/06/2023 a les 12:00h

Chanel
Chanel | Arxiu de l'artista
La cantant d’Olesa de Montserrat i guanyadora del Benidorm Fest 2022, Chanel, donarà el tret de sortida al festival Sons del Món. Celebrat a Roses del 21 de juliol al 7 d’agost, el cicle també rebrà les propostes de Sopa De Cabra, Stay Homas o Julieta, i d’artistes internacionals com The JacksonsZaz o Ara Malikian.
 
El 21 de juliol, el dia de l’estrena del festival, no només hi cantarà Chanel, sinó que abans hi actuarà Vicco, que també ha estat al seu torn concursant del Benidorm Fest 2023. El festival seguirà amb The Jacksons -coneguts com a The Jackson 5-, el 22 de juliol, i el cantautor de Benicàssim Guitarricadelafuente, el 23 de juliol.
 
El cap de setmana següent l’obrirà la històrica banda gironina Sopa de Cabra (28/07) i el mediàtic cantant d’Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco (29/07). El diumenge 30 de juliol, el trio Stay Homas i la cantant barcelonina Julieta hi oferiran una doble actuació. En la recta final del festival, s’hi podrà veure la cantant francesa Zaz (03/08), el violinista libanès establert a Madrid Ara Malikian (05/08) i el veterà cantant de Linares Raphael.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Sons del Món, Chanel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.