Videoclips

Miki Núñez dona la benvinguda a l'estiu amb un «Gelat» d'aigua salada

El cantant terrassenc presenta el nou senzill «Gelat», pocs dies després de publicar l'àlbum '121'

Miki Núñez: «Voldria un món molt millor, net de xenofòbia, d’homofòbia i de tantes altres xacres»

| 14/06/2023 a les 13:00h

Miki Núñez
Miki Núñez
L'estiu ja està a punt d'arribar, i escassos dies després que Miki Núñez publiqués el seu tercer disc 121 (Música Global / Universal, 2023), el terrassenc presenta ara un nou senzill: "Gelat", que sens dubte vol convertir-se en una de les cançons de l'estiu d'enguany.


"Gelat" és una cançó festiva que narra una història d'amor d'estiu. La tornada parla d'un retrobament idíl·lic i de postal amb una persona estimada davant del mar. De forma poètica, Miki Núñez utilitza la figura del gelat no de forma literal, sinó sinó com a metàfora per a descriure la persona que estima, "el meu gelat d'aigua salada". 

El videoclip, dirigit per David Burillo, també narra aquesta història d'amor estival a través de dos indrets diferents. La primera part del clip passa pels carrers i la platja de Roda de Barà mentre quan arriba l'última tornada, es trasllada a una festa en una guingueta de platja, gravat a Castelldefels. 

Malgrat que en el nou disc la majoria de les cançons són en castellà -a excepció de "Llums de mitjanit” amb Mariona Escoda, que va ser cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio l’any passat, i “Electricitat” amb Alfred García-, Miki Núñez ha volgut fer aquesta cançó de l'estiu en català: "Hi ha coses que no puc determinar, però el que puc decidir, per exemple, és que quatre dies després de llançar el disc a la venda surti un nou senzill en català, com ha passat amb la cançó “Gelat”. No hi ha pressions, però hi ha contractes que cal complir."
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, miki núñez, videoclips, Gelat, estiu, Miki Núñez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.