Actualitat

The Tyets triomfen als Premis RAC105 amb dos guardons

La tercera gala dels Premis RAC105 va tenir lloc ahir 16 de maig a la sala Paral·lel 62

Stay Homas, Oques Grasses, Triquell, Miki Núñez i Alfred García, Els Amics de les Arts i Rosalia han estat els altres artistes premiats

| 17/05/2023 a les 16:30h

The Tyets
The Tyets | RAC105 - Pito Estol i Oriol Miralles
Ahir a la nit, es va celebrar la gala de la tercera edició dels Premis RAC105 a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona, on el duet mataroní The Tyets va ser l'artista més guardonat amb 2 premis: el de millor d'artista i el de millor cançó amb "Coti x coti". 

A més de The Tyets, la resta d'artistes premiats van ser Stay Homas a la cançó més radiada a RAC105 per "Here2play"; Oques Grasses al millor directe gràcies a la gira La gent que estimoTriquell a millor artista o grup revelació; Miki Núñez i Alfred García a millor duet o col·laboració a "Electricitat", gràcies al vot popular; Els Amics de les Arts a millor videoclip amb "Citant Mercè Rodoreda", i Rosalia a millor àlbum per Motomami (Sony Music, 2022).
 

La gala, presentada per Ernest Codina i Mònica Usart, també va comptar amb una gran quantitat d'actuacions musicals. Stay Homas va obrir la gala amb "La nòria", Buhos va cantar "La nit està que crema", Nil Moliner va interpretar en acústic "Dos primaveras", Gertrudis hi va entonar "M'agrada", Edu Esteve va cantar "La Cadena", Miki Núñez va presentar el senzill "Entre un milión", Vicco va reinterpretar "Nochentera", Triquell va oferir "CBD i espardenyes" i els multipremiats The Tyets van tancar la nit amb "Coti x coti". A més, el cantant i showman Josmar també va pujar sobre l'escenari per a cantar l'èxit icònic "És superfort!".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Rosalia, Alfred garcia, Miki Núñez, triquell, oques grasses, stay homas, The Tyets, Paral·lel 62, actualitat, Premis RAC105, Rac105

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.