Estrenes

Beatneeks es reivindica com una «Bala perduda»

Estrenem en exclusiva el videoclip de «Bala perduda», el nou senzill de Beatneeks

| 20/06/2023 a les 11:30h

Captura del clip de «Bala perduda»
Captura del clip de «Bala perduda»
Des del cor del Moianès, Beatneeks va néixer l'any 2018 amb una proposta que ajunta el hip-hop, el soul i la música electrònica. El 2021, el sextet va presentar el seu debut, Sinestesia (Delirics, 2021), que va comptar amb les col·laboracions d'artistes de l'escena com Kovitch, Roy Mercurio i Bitxo Malo (Lazurda). Ara, estrenem el videoclip del seu nou senzill: "Bala perduda".


"Bala perduda" és un tema festiu que combina bases de hip-hop en les estrofes i una enganxosa melodia de tecno que funciona com a gran ganxo de la cançó. En aquest nou senzill, Beatneeks li dona la volta a la connotació negativa que té el concepte 'bala perduda' i el converteix en positiu reivindicant que cal atrevir-se a fer el que a cadascú li agrada, independentment de si socialment es considera 'apropiat' o no. 

El videoclip, dirigit i ideat per Uri Santafé, mostra a un personatge disfressat d'una bala 'perduda', recorrent Barcelona a la recerca de mil i una aventures sense importar-li el que en pensin les altres persones. De fet, el videoclip recorda als vídeos de paròdia amb què es va fer famós el mític youtuber de Montpeller Rémi Gaillard en els primers anys de vida de la plataforma.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Beatneeks, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.