estrenes

Ser Persona i les contradiccions afectives que implica

Estrenem el nou senzill de Persona, «Plorar+++ballar»

| 28/06/2023 a les 11:30h

Persona
Persona | Arxiu de l'artista
Pau Garcia és Persona. Amb Persona no estem definint la seva evident pertinença a la raça humana -tot i que en temps de l’auge de l’IA, no està de més-, sinó que ens referim al seu nou projecte musical, en què Garcia canta, escriu i produeix. Des de finals de l’any passat, ha anat descobrint senzills de la seva proposta, que s’inscriu en un pop urbà, indie i melancòlic. Avui, ens en presenta en primícia un de nou, “Plorar+++Ballar”.
 

“Plorar+++Ballar” podria ser una bona definició també de la música de Persona, que es deixa endur per certa melangia que acompanya de ritmes ballables. En aquesta cançó, l'artista parla de la por que pot sorgir a vegades en tenir una relació -o davant la perspectiva d’aquesta-, i les pròpies contradiccions entre voler quedar-s’hi i seguir explorant, i estar espantat i voler fugir. “Per què marxar abans d’hora? Per què m’espanto, si jo em vull quedar?”, es qüestiona en el tema Persona.
 
“És una cançó en forma de teràpia que em va ajudar a aclarir, interioritzar i acollir sentiments contradictoris i confusos que tinc a l'hora d'establir vincles”, reconeix Persona. “Crec que només pretenc mostrar-hi i normalitzar una forma més de vincular-se en la diversitat, recolzant-me en la creença que tot és lícit i vàlid mentre siguis respectuose, i demostrar-me, un cop més, que la música és la meva forma de comunicar-me i descobrir què i com soc.”
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, Persona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.