Festivals

The Tyets i Figa Flawas porten la banda del pati al Palau Robert

La tercera jornada del cicle del Palau Robert de Barcelona continua amb la programació d'Els 40

| 05/07/2023 a les 15:00h

Figa Flawas i The Tyets
Figa Flawas i The Tyets | Juan Miguel Morales / Jaume Quílez
La Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya contribueix a la promoció de la música en català amb un nou cicle de concerts de primavera i estiu al Jardí del Palau Robert de Barcelona. Després d’oferir al maig la programació dels 30 anys d’Enderrock i el cicle Sonora, l’espai situat entre la Diagonal i el Passeig de Gràcia presenta la cinquena edició del ClotildeFest amb programacions de les quatre emissores musicals líders a Catalunya: Els 40, Flaixbac, RAC105 i Europa FM. Avui, a partir de les 20:30h, arriba la tercera jornada del cicle amb Els 40, que portaran dos dels grans exponents de la banda del pati de la música en català: The Tyets i Figa Flawas.

FIGA FLAWAS

Un dels temes en català més populars de TikTok, “Mussegu”, és la primera batxata de Figa Flawas i alhora el seu debut amb Halley Records. Figa Flawas va guanyar el Sona9 després de gravar l’EP Joves tendres (autoeditat, 2022) i des de llavors ha conquerit una bona colla de seguidors i té el suport d’una nova generació d’artistes com The Tyets, Julieta o Mushkaa.


THE TYETS

El duet mataroní The Tyets s’ha convertit en l’artista amb un repertori en català més escoltat de Spotify, amb més d'un milió d'oients mensuals. L’èxit fulgurant de The Tyets l’ha assolit després de presentar el seu segon disc, Èpic solete (Luup Records, 2023), que ha incrementat el nombre d’escoltes de manera exponencial gràcies al gran èxit "Coti x coti", però també a altres temes com "Olívia" o "Clar que t'he trobat a faltar", amb Julieta.


El cicle culminarà el pròxim dimecres 12 de juliol amb la programació de RAC105, amb Mariona Escoda i Porto Bello. Les entrades es poden adquirir a través del Carnet Jove, o a través de cadascuna de l'emissora.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Palau Robert, Clotilde Fest, Figa Flawas, The Tyets, Clotilde

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.