Festivals

El Grec a la Ciutat continua amb Raül Refree i Rita Payés

El festival omplirà la sala Paral·lel 62, la Plaça Major de Nou Barris i el Jamboree

Lucía Fumero, Rita Payés i Luísa Sobral pujaran als escenaris aquesta setmana

| 19/07/2023 a les 11:30h

Maria Mazzotta i Raül Refree
Maria Mazzotta i Raül Refree | Arxiu Fira Mediterrània
El festival Grec a la Ciutat engega les últimes setmanes amb més concerts arreu de la ciutat. Després del concert d'ahir d'Aruán Ortiz i Joan Arnau Pàmies, aquesta setmana arriben més noms com els de Raül Refree i Rita Payés a la sala Paral·lel 62, Aruán Ortiz i Joan Arnau Pàmies al Jamboree, i una àmplia proposta de flamenc a la Plaça Major del districte Nou Barris.

Raül Refree col·laborarà amb la cantant Maria Mazzotta avui a les 21:00h a la sala Paral·lel 62 per a presentar l'espectacle Évoe!. Amb el suport del dramaturg Jordi Oriol i el Cor Plèiade, els dos artistes convidaran el públic a participar en una versió modernitzada de la tarantel·la, un ritual catàrtic i de possessió col·lectiva nascut a Apúlia, Itàlia.

Demà a les 21:00h, Lucía Fumero i Rita Payés pujaran al mateix escenari amb el piano i el trombó, respectivament. A totes dues artistes ja se les ha pogut sentir juntes en altres ocasions, com les Festes de la Mercè del 2022, però en aquesta ocasió, se'ls hi suma la portuguesa Luísa Sobral amb la guitarra. A més, totes elles afegiran les seves habilitats com a cantants per oferir un ventall de timbres ben divers.

Els dies 20, 21 i 22 de juliol la Plaça Major del districte Nou Barris s'omplirà de flamenc amb les propostes del cicle Desvarío. Dins aquesta iniciativa hi participaran artistes com Rosario 'La Tremendita' i Rafael RiqueniEsperanza FernándezMiguel Ángel CortésDavid Peña Dorantes i Renaud Garcia-Fons, i Anna Morales i Anna Colom.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Raül Refree, Rita Payés, lucia fumero, Maria Mazzotta, Grec 2023, Jamboree, Paral·lel 62, Nou Barris

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.