Festivals

El festival Grec arriba amb Sílvia Pérez Cruz, La Ludwig Band i Joan Dausà

El festival se celebrarà en diferents emplaçaments de Barcelona de l'1 al 28 de juliol

| 13/04/2023 a les 14:00h

El Teatre Grec
El Teatre Grec
El festival Grec tornarà a oferir un any més una programació diversa de diferents disciplines artistes i amb estils ben diferents entre l'1 i el 28 de juliol. Entre els noms de l'àmbit musical, destaquen Sílvia Pérez Cruz amb Liliana Herrero i María Gadú, La Ludwig Band o Joan Dausà. El festival consta de dues parts: el Grec Festival, que se celebrarà al Teatre Grec de Montjuïc, mentre que el Grec Ciutat tindrà lloc a diferents equipaments de la capital catalana.

El Grec Festival arrencarà el 17 de juliol al Teatre Grec amb el concert de Sílvia Pérez Cruz, Liliana Herrero i María Gadú, que uniran forces per a interpretar plegades un repertori que anirà de Federico García Lorca a Atahualpa Yupanqui, passant per Fito Páez. Seguirà l'endemà amb el concert de La Ludwig Band i el dia 19 amb el de Joan Dausà, que commemora el desè aniversari d'un dels seus discos més destacats, Jo mai mai (Cameo, 2012).

També actuaran l'OBC i el Cor d'Homes de l'Orfeó Català per a interpretar la recreació que David Lang va fer de l'òpera Fidelio de Beethoven (22 de juliol); Mayte Martín Quartet (23 de juliol); Rufus Wainwright per a oferir en directe els temes del seu pròxim disc i tancarà la programació al teatre de Montjuïc l'espectacle teatromusical inspirat en la primera dama argentina Eva Duarte (27 i 28 de juliol). A més, del dia 20 al 22 de juliol, actuaran a la Plaça de la Margarida Xirgu els artistes de públic familiar Heavy per Xics, Lali BeGood i Pep López.

El Grec Ciutat arrencarà l'1 de juliol el jazzista Pablo Selnik al Jamboree, on també hi actuarà Lucas Delgado el 4 de juliol), Reptilian Mambo el dia 10, Álvaro Imperial l'11 de juliol, Joe Smith el dia 14 i Aruán Ortiz & Joan Arnau Pàmies el 18 de juliol. Paral·lelament, pel Dipòsit del Rei Martí hi passarà Aurora Bauzà i Pere Bou el 8 i 9 de juliol; pujaran sobre l'escenari del Palau de la Música Catalana l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu sota la direcció de Josep Pons el 13 de juliol i la Coral Cantiga i la Cobla Sant Jordi el 18 de juliol; al Recinte Modernista de Sant Pau hi actuarà l'Orfeó Català amb la coreògrafa Marina Mascarell, i al Paral·lel 62 tocaran Raül Refree amb Maria Mazotta i Jordi Oriol, i Luísa Sobral amb Lucía Fumero i Rita Payés el 19 i 20 de juliol, respectivament.

Finalment, el Pati del Districte de Nou Barris serà l'escenari dedicat al flamenc. La Tremendita i Riqueni actuaran el 20 de juliol, Dorantes & Renaud García-Fons i Esperanza Fernández i Miguel Ángel Cortés ho faran el 21 i Ana Morales i Anna Colom & Vozes tocaran el dia 22. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Grec, actualitat, Grec 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.