festivals

Un juliol de música amb el Grec Festival

El festival Grec programa més d'una vintena de concerts per tot Barcelona durant el mes de juliol

El festival Grec arriba amb Sílvia Pérez Cruz, La Ludwig Band i Joan Dausà

| 23/06/2023 a les 11:30h

Alguns dels artistes destacats del festival Grec 2023
Alguns dels artistes destacats del festival Grec 2023
El festival d’estiu de Barcelona, el Grec, oferirà al llarg del juliol una programació densa de teatre, dansa... i molta música, amb produccions especials al Teatre Grec, però també jazz al Jamboree, flamenc a Nou Barris i estrenes al Paral·lel 62. Entre altres, hi haurà l'actuació conjunta de Sílvia Pérez Cruz, Liliana Herrero i Mariana Gasú, de La Ludwig BandJoan DausàMayte MartínRaül Refree i Maria Mazzotta, i Luísa Sobral, Lucía Fumero i Rita Payés.
 

GREC FESTIVAL

SÍLVIA PÉREZ CRUZ, LILIANA HERRERO I MARIANA GASÚ
17 de juliol

La catalana Sílvia Pérez Cruz, l’argentina Liliana Herrero i la brasilera Maria Gadú uniran les veus per versionar mestres com Caetano Veloso, Atahualpa Yupanqui o Leonard Cohen.




LA LUDWIG BAND
18 de juliol

El grup de folk-rock empordanès combinarà grans èxits amb un avanç del proper disc, Gràcies per venir, que coeditarà The Indian Runners i el segell de Manel, Ceràmiques Guzmán.




JOAN DAUSÀ
19 de juliol

El cantautor santfeliuenc debutarà al Teatre Grec per celebrar els deu anys de l’exitós tema Jo mai mai (autoeditat, 2022), i convidarà a l’escenari un cor de 65 veus femenines.




MAYTE MARTÍN
23 de juliol

La cantaora del Poble-sec estrenarà ben a prop del seu barri un nou espectacle en què versionarà amb quartet de jazz una gran selecció de clàssics universals de la cançó en castellà.



Així mateix, també hi haurà, del 20 al 22 de juliol una programació per a famílies a la plaça Margalida Xirgu, on actuarà Heavy per Xics (20/07), Lali Begood (21/07) i Pep López (22/07). El 22 de juliol, també es podrà veure al Teatre Grec, la relectura de l'òpera Fidelio de Bethoven, en mans del novaiorquès David Lang i interpretada per Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Cor d'homes del Cor Jove de l'Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau; i el 24, al nord-americà Rufus Wainwright


 

GREC CIUTAT

La resta de programació del cicle tindrà lloc a diferents sales de la ciutat comtal. Arrencarà l'1 de juliol amb Pablo Selnik al Jamboree, on el 4 hi actuarà també el pianista barceloní Lucas Delgado, i el 8 de juliol, Reptilian Mambo. Entre l'extens cartell, destaquen concerts com els de Raül Refree amb Maria Mazzota i Jordi Oriol, o el de Luísa Sobral, Lucia Fumero i Rita Payés, tot i que també es podrà veure, a Grec Ciutat, a Aurora Bauzà i Pere Jou (Dipòsit del Rei Martí · 08/07), Álvaro Imperial (Jamboree · 11/07), Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu & Josep Pons (Palau de la Música Catalana · 13/07), el trio Joe Smith (Jamboree · 15/07), l'Orfeò Català amb Marina Mascarell (Recinte Modernista Sant Pau · 14-16/07) i més.


RAÜL REFREE I MARIA MAZZOTTA
19 de juliol · Sala Paral·lel 62

El català Raül Refree i la italiana Maria Mazzotta, amb el Cor Plèiade i la dramatúrgia de Jordi Oriol, exploren i recreen la intensa tradició musical i terapèutica de la tarantel·la.


LUÍSA SOBRAL, LUCIA FUMERO I RITA PAYÉS
20 de juliol · Sala Paral·lel 62

Dos exponents de l’escena catalana actual que se situen entre la cançó d’autor i el jazz, la pianista Lucia Fumero i la trombonista Rita Payés, s’aliaran amb la cantautora portuguesa Luísa Sobral.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, fesivals, Grec, Grec 2023, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.