Sona9

El rock'n'roll clàssic d'Ánimos Parrec al Sona9 2023

El grup mallorquí és una de les propostes classificades del #23Sona9

| 29/07/2023 a les 17:00h

Ánimos Parrec
Ánimos Parrec | Tuco Martín
A finals del mes de maig, el jurat del Sona9 2023 va seleccionar els 30 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, Lleida, Tarragona, Manresa, Girona, Andorra, València i Palma. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 23a edició del concurs. Avui us presentem el trio de Sant Joan i Vilafranca de Bonany (Mallorca) Ánimos Parrec.


LA PROPOSTA: Són una banda de rock’n’roll tradicional. Es volen sentir representats pel que diuen a les cançons i, per tant, les lletres reflecteixen el seu caràcter.

LA TRAJECTÒRIA: Fa més de 10 anys que tocaven junts amb més o menys freqüència al grup Sa Sini Band, tant fent versions rockeres com també amb cançons pròpies com ara.

ELS REFERENTS: Des d'Elvis Presley, Johnny Cash, Chuck Berry i Howlin’ Wolf fins a Muddy Waters, passant per Bob Dylan, Neil Young, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Beatles, Kinks...

ELS COMPONENTS: Julià Picornell (guitarra i veu), Joan Font (baix), Biel Joan Bauzà (guitarra) i Guillem Portell (bateria)

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, 23Sona9, sona9, sona9 2023, Ánimos Parrec

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.