Videoclips

Maria Hein i Mushka canten sobre el pas del «Temps»

Maria Hein ha publicat el tercer senzill del seu futur disc amb la col·laboració de Mushka

Quins són els nous discos d'aquesta tardor?

| 05/09/2023 a les 12:30h

Maria Hein i Mushka
Maria Hein i Mushka | Nico AF
La cantant felanitxera Maria Hein ha presentat avui un nou avançament del seu futur segon disc (Hidden Track Records, 2023), previst per a finals de mes. Es titula "Temps" i compta amb la col·laboració de luxe de la maresmenca Mushka, amb qui s'endinsa en nou estil fins ara inexplorat per la mallorquina.


"Temps" és un dels temes més experimentals i foscos que Maria Hein ha publicat fins ara. Les bases i els sintetitzadors donen al tema una atmosfera obscura, que encaixa amb la veu aguda i ultrasaturada per l'autotune de Hein. Per la seva banda, Mushka entra en acció en el segon vers i com a segona veu a les tornades, i fa de contrast tant tímbric com de registre respecte a la veu de la felanitxera. L'estètica sonora del tema recorda en alguns moments als temes més foscos i experimentals que Rosalia va facturar a Motomami (Sony Music, 2022), com per exemple en la melodia final de la cançó. 

La lletra de la cançó parla de desamor i com el pas del temps pot acabar deteriorant o trencant una relació. "Duc tant de temps, que ja no puc més i tu no entens, amb qui m’ho vull fer", deixa anar de forma punyent la tornada mentre explicita com el temps provoca situacions de no retorn. 

Maria Hein va debutar discogràficament el 2021 amb Continent i contingut (Hidden Track Records, 2021), que presentava un univers musical tranquil, delicat i embolcallat per instruments orgànics com el piano i la guitarra. Aquest nou treball que ja té entre mans, però, sembla que no tindrà res a veure amb el primer disc, ja que els senzills publicats fins ara no han fet més que allunyar-se d'aquell estil orgànic. El primer senzill, "Fets de fil", presentava un pop sintetitzat i colorista mentre que "Fiu fiuuu" -el segon senzill- s'endinsava en el món del k-pop i l'estètica kawaii. Per aquest nou disc, ha comptat amb la producció del músic collbatoní Ferran Palau, el rubinenc Sr. Chen i la mateixa Hein.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Maria Hein, Mushka, edrbalears, maria hein

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.