Verkami

Josu Miró veu 'La llum' a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El nou disc del cantant d'Alcoi busca finançament a través del micromecenatge a Verkami

| 25/09/2023 a les 12:30h

Josu Miró
Josu Miró
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova en plena campanya a Verkami: el primer disc de Josu Miró després d'abandonar el seu antic nom artístic Joe Pask: La llum.

JOSU MIRÓ
El cantant d'Alcoi Josu Miró havia publicat fins a la data dos discos sota el nom artístic de Joe Pask. Ara, però, l'ha decidit abandonar i ha pres el seu nom real per a seguir fent música. El primer projecte d'aquesta nova etapa és La llum, que està produït, gravat i mesclat amb el productor Blai Antoni Vañó i interpretat per la seva banda de sempre: Andreu Vidal, Dani Serra i Martín Aguirre.


Per poder finançar aquest projecte, Josu Miró ha engegat una campanya a la plataforma de micromecenatge Verkami.  Els mecenes que hi col·laborin podran rebre recompenses com una còpia física del disc tant en cd, vinil o caset, una entrada per al concert de presentació i una totebag, entre altres.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Josu Miró

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.