Actualitat

Els Pets esgoten les entrades del seu doble concert de final de gira a l'Apolo

La banda de Constantí Els Pets ha exhaurit les entrades dels dos concerts que marquen el final de la gira '1963'

| 28/09/2023 a les 15:00h

Els Pets
Els Pets | Xavier Mercadé
Els Pets va exhaurir ahir totes les entrades a la venda dels dos concerts de final de gira a la sala Apolo de Barcelona, previstos per al 27 de novembre i l'1 de desembre. Així ho ha anunciat el seu segell discogràfic RGB Suports, que promet que aquests dos últims concerts d'Els Pets seran "una gran festa" de dues hores llargues amb les cançons del seu darrer disc 1963 (RGB Suports, 2022) barrejades amb els clàssics més icònics del trio de Constantí i alguna sorpresa.

D'aquesta manera, la banda posarà punt final a la gira de presentació del tretzè disc 1963. El treball va ser considerat un dels 15 millors discos de 2022 segons Enderrock i se'n van destacar "les guitarres, les tornades i la frescor amb una ona new wave" i "les fines melodies pop i lletres del tot genuïnes".



La banda ja va anunciar mesos enrere que l'any que ve s'aturarà i no oferirà cap concert. Per tant, les darreres oportunitats per a veure Els Pets seran al Goig Festival el pròxim 7 d’octubre al Castell de Cartellà de Sant Gregori, o bé a Madrid el 24 de novembre a la sala Sol, a més del doble concert a l'Apolo.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Els Pets, 1963, Apolo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.