Verkami

El rap combatiu de Kuniné Buluf pren força amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El raper de Casamance Kuniné Buluf i Projectkami busquen suport per a finançar el primer disc de l'artista

| 07/10/2023 a les 14:00h

Kuniné Buluf enregistrant el disc
Kuniné Buluf enregistrant el disc
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova en plena campanya a Verkami: el primer disc del raper de Casamance Kuniné BulufFutikafu fofu to gné gna (en català La lluita acaba de començar). 

FORJA
Kuniné Buluf és el nom artístic del projecte de rap combatiu d'Almamy, un agricultor de Casamance que ara vol publicar el seu primer treball discogràfic. Per a aconseguir-ho, comptarà amb el suport del projecte Nexes musicals de Projectkami i la col·laboració de l'estudi musical El Teler (del productor Àlex Pérez), la beatboxer Brutal Beat i la cooperativa Planeta B. Plegats. L'objectiu d'aquest projecte cooperatiu és acostar cultures gràcies al gran poder de la música i permetre ser un altaveu de la música de Casamance més enllà dels seus límits geogràfics.


Per poder finançar aquest projecte, tot el conjunt d'entitats ha iniciat una campanya a Verkami per a poder fer realitat el disc. Els diners recaptats serviran per a finançar la fabricació física del disc i els beneficis de la venda poder desenvolupar projectes comunitaris a la seva terra. Tothom que hi faci una aportació rebrà almenys una còpia física del disc i, a més, serà inclòs en els agraïments dels crèdits del videoclip principal.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.