Actualitat

Mishima anuncia nous concerts de Nadal amb un nou videoclip de «Mia Khalifa»

La formació barcelonina Mishima ha anunciat els seus tradicionals concerts nadalencs

 L'anunci s'ha acompanyat d'un videoclip de «Mia Khalifa», del darrer disc 'L'aigua clara'

| 18/10/2023 a les 14:30h

Mishima
Mishima
Aquest cap de setmana, Mishima va participar en el festival de llengües minoritzades Suns Europe, celebrat a Udine. Malgrat no guanyar el certamen -que es va endur la feroesa Dania O. Tausen-, la banda barcelonina no s'atura i acaba de publicar un nou videoclip de la cançó "Mia Khalifa" i també ha anuciat els seus tradicionals concerts de Nadal.


De forma sorprenent i inesperada, Mishima ha publicat el primer videoclip del seu darrer disc L'aigua clara (TRIS, 2022) un any i mig després de la publicació del treball. El nou clip de "Mia Khalifa" ha estat dirigit per Artur Tort, qui ja va gravar l'audiovisual del tema de Mishima "Menteix la primavera" i que recentment ha estat guardonat amb el Premi César a la Millor Fotografia per la seva tasca al film Pacifiction (2022). Rodat a Venècia, el videoclip compta amb el cantant de la banda David Carabén i la seva parella i presentadora de televisió Flora Saura com a protagonistes per a donar una nova mirada a un triangle que ha configurat moltes de les històries de la humanitat: la mentida, l'amor i la mort.

Paral·lelament, Mishima també ha anunciat nous concerts per a Nadal. La petita gira de sis dates començarà el 15 de desembre a l'Atlàntida de Vic i el 16 de desembre a la sala Zero de Tarragona i també farà parada a un dels espais clàssics d'aquests concerts nadalencs com l'Apolo de Barcelona el 22 de desembre. Entre Nadal i Cap d'Any, el grup barceloní farà els altres tres concerts: el 28 de desembre al Loco Club de València, el 29 a la Mirona de Salt i el 30 al Cafè del Teatre de Lleida.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mishima, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.