Festivals

Pau Vallvé, Miki Núñez i Elena Gadel actuaran al Macroclima

El festival se celebra del 28 al 31 de juliol al parc de la Mare de la Font de Camprodon

Pujaran a l'escenari Blaumut, Mishima i l'Orchestra Fireluche, entre d'altres

També comptarà amb propostes gastronòmiques i concerts de petit format a una zona village

| 27/07/2023 a les 13:00h

El Macroclima en la seva primera edició
El Macroclima en la seva primera edició | Jordi Galderic
Demà comença la segona edició del festival Macroclima al parc de la Mare de la Font de Camprodon. En aquesta nova edició, que se celebrarà entre el 28 i el 31 de juliol, el Macroclima proposa una programació més ambiciosa i amplia dates i artistes per consolidar el parc de la Mare de la Font com un dels grans epicentres musicals del Pirineu Gironí.

El festival començarà demà a les 20:00 h amb el concert gratuït al village de la menorquina Maria Florit, qui presentarà un espectacle de guitarra elèctrica i bucles que acompanyaran la seva veu. A les 21:00 h pujarà a l'escenari l'Orchestra Fireluche, que presentaran Segona florada (U98 Music, 2022), el seu segon treball conjunt amb l'enyorat Pau Riba. Mishima prendrà el relleu a les 22:30 h, que brindaran el disc L'aigua Clara (The Rest Is Silence, 2022) després de més de vint anys de trajectòria. Pau Vallvé tancarà aquest primer dia de concerts ja de matinada a les 00:15 h, i ho farà amb una mescla tant de cançons del seu nou disc :) (autoeditat, 2022) com de discos anteriors.


El grup infantil Xiula encetarà el dissabte 29 de juliol a les 19:00 h amb un repàs dels seus 10 anys de música amb grans èxits dels seus 5 discos. El jove compositor, productor i cantant Àlex Pérez oferirà el següent concert gratuït al village a les 20:00 h amb la seva guitarra per fer un recorregut dels últims anys de la vida del cantautor. Sotrac continuarà la jornada a les 21:15 h. L'emergent grup gironí va presentar el seu tercer disc Herència (Bonito Sound, 2023) al maig. Per finalitzar el dissabte, el terrassenc Miki Núñez, reconegut pel seu pas per Operación Triunfo, Eurovisión i l'actual rol com a presentador d'Eufòria, oferirà un dels seus primers concerts de l'any a les 22:30 h.


Dàmaris Gelabert portarà l'espectacle "Concert en família" a les 19:00 h per començar el diumenge 30 de juliol. A les 20:00 h el village vibrarà amb un altre concert gratuït: el de la tarragonina Anna d'Ivori, que mostrarà el seu disc Ales de paper (Anna Abad Gils, 2021). La compositora, cantant i actriu Elena Gadel va presentar el seu EP La dona que em vesteix (Música Global, 2023) al març, i pujarà a l'escenari del Macroclima el mateix diumenge a les 21:15 h. Seguidament, a les 22:30 h, actuarà Blaumut, que continua la seva gira per celebrar el 10è aniversari del llançament del seu primer disc.


L'últim concert del festival serà el de Roserona, concursant del Sona9. La jove cantant de Cardedeu s'està fent un lloc a la música catalana amb cançons que parlen de les seves experiències i sentiments, i actuarà el dilluns 31 de juliol a les 20:00 h al village, just abans de l'espectacle de Quim Masferrer.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, macroclima, Miki Núñez, Sotrac, Maria Florit, Orchestra Fireluche, mishima, Pau Vallvé, Xiula, àlex pérez, Dàmaris Gelabert, Anna d'Ivori, elena gadel, blaumut, Roserona, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.