Verkami

Josep Ollé i Sabaté, i el Cor Pedrell cerquen suport a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El compositor Josep Ollé i Sabaté i el Cor Pedrell han engegat una campanya a Verkami pel seu nou disc

| 29/10/2023 a les 14:00h

Josep Ollé i Sabaté
Josep Ollé i Sabaté | David Ruano
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova en plena campanya a Verkami: el primer projecte del Cor Pedrell amb obres corals de Josep Ollé i Sabaté.


ANTOLOGIA CORAL DE JOSEP OLLÉ I SABATÉ
El compositor Josep Ollé i Sabaté ha decidit engegar un disc antològic que reculli la seva obra coral entre 2010 i 2022. Per a interpretar tot aquest corpus, comptarà amb el Cor Pedrell, dirigit per Esteve Costa i Ventura i conformat per 24 cantaires. El disc serà enregistrat a i postproduït per Enric Giné a l'estudi Tasso Laboratori de so.


Per a poder fer realitat el disc, plegats han decidit engegar una campanya a Verkami per a poder finançar el disc. Tothom que hi col·labori, rebrà diferents recompenses com el disc físic, un llibre de partitures, una postal, un dibuix en làmina o una ampolla d'oli de les finques tortosines on va néixer Ollé i Sabaté.
Especial: Verkami
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, verkami, Cor Pedrell, Josep Ollé i Sabaté

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.