Sona9

El 33 emet un programa especial del Sona9 2023

Demà a les 23:15 h es podrà veure al 33 un programa especial amb entrevistes als finalistes del concurs Sona9 i un resum de la final

| 28/11/2023 a les 17:00h

Els cinc guanyadors del Sona9 2023
Els cinc guanyadors del Sona9 2023 | Carles Rodriguez
La carrera de fons del concurs de bandes emergents Sona9 2023 va culminar el 15 de novembre en la gran final celebrada a la sala barcelonina Luz de Gas. Demà a la nit, a les 23:15 h, el certamen arriba al Canal 33 en un programa especial amb entrevistes amb els sis concursants finalistes -Eloi Duran, Núria Duran, SOSUN.Dance, Roserona, Neptú i Foss- i una crònica de la final.

La final del concurs va coronar el cantautor tarragoní Eloi Duran amb el Premi Sona9 2023; la barcelonina Núria Duran, amb el Premi Joventut; el grup SOSUN.Dance, amb el Premi Èxit; el duet Iglú, el Premi Cases de la Música; i el jove sextet gironí Oxigen, amb el Premi Verkami per Votació Popular. El programa especial que s’emetrà a la televisió pública catalana mostrarà els projectes dels sis finalistes, els moments previs a les actuacions de la final, i com els músics van mostrar la seva proposta a públic i jurat en la gala conduïda per la cantant i periodista Georgina Arnau (Tot es Mou), a més de l'entrega dels guardons.
 

Els finalistes del Sona9 2023 a la sala Luz de Gas Foto: Carles Rodríguez


El Sona9 és un concurs organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3, 3Cat, els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'Institut Català d'Empreses Culturals amb la col·laboració de les Cases de la Música i el patrocini d'Estrella Damm.  El programa, dirigit per Albert Lloreta, és una producció de TV3 amb la col·laboració del Grup Enderrock.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, 23Sona9, 33, actutalitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.