Actualitat

El Centre Cultural Albareda acull demà una xerrada sobre sostenibilitat amb el festival DGTL

La xerrada serà aquest divendres 1 de desembre a les 19 h al Centre Cultural Albareda

El DGTL és el primer festival 100% sostenible del món

| 30/11/2023 a les 16:00h

DGTL festival
DGTL festival | Arxiu del festival
Aquest divendres a les 19h Music Mentoring BCN fa una trobada amb DGTL, el festival de música electrònica dels Països Baixos, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. La xerrada es farà al Centre Cultural Albareda, i l’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia. Aquesta girarà al voltant de la producció d'un festival 100% sostenible, i hi participarà com a ponent Timon Dijkstra el project manager i líder de Revolution Foundation, el braç del DGTL Festival per implementar el programa de sostenibilitat.

Dijkstra és l’encarregat d’implementar programes de sostenibilitat als festivals holandesos més importants, i en aquesta trobada mostrarà els secrets rere la producció i gestió del festival, per descobrir com crear-lo per no generar residus. Entre els temes que tractaran, hi ha la gestió de residus orgànics, com fer i dissenyar mobiliari pel festival a partir de materials reciclats, quin menjar i beure oferir i com gestionar-lo, l'ús de biofuel sostenible en l’aviació o buscar fonts d’energia verda per fer funcionar tot el festival. 
 

DGTL festival Foto: Arxiu DGTL


El DGTL és un dels festivals de música electrònica mainstream d’Holanda, on participen productors i DJ de renom dins la indústria electrònica actual. Des del seu inici s’han anat internacionalitzant, obrint noves edicions a Sao Paulo, India, Madrid o Barcelona. Però, no només reuneix música i art visual, sinó que a més s'abanderen de ser el primer festival 100% sostenible.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, DGTL, Barcelona activa, Ajuntament de Barcelona, Music Mentoring, actualitat, sostenibilitat, actutalitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.