Actualitat

Enderrock Sona de desembre 2023 amb La Ludwig Band, La Tour de Carol i Albert Lax

El dimarts 12 de desembre presentem a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el número 357 de la revista Enderrock

L'acte comptarà amb les actuacions de La Ludwig Band, La Tour de Carol i Albert Lax

| 12/12/2023 a les 10:45h

La Ludwig Band, La Tour de Carol i Albert Lax
La Ludwig Band, La Tour de Carol i Albert Lax
El pròxim dimarts 12 de desembre, La Ludwig Band, La Tour de Carol i Albert Lax ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de desembre per mostrar-nos els seus respectius projectes. L'acte començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 357 de la revista Enderrock, en què La Ludwig Band és protagonista de la portada. Per a gaudir de l'acte, cal omplir una inscripció gratuïta prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el showcase d'Albert Lax, que tocarà en directe les cançons del nou disc La calma inquieta (Satélite K, 2023), seguit de La Tour de Carol, que oferirà les cançons de l'EP XTU<3 (Vankiki Records, 2023). Finalment, La Ludwig Band farà un concert per a presentar les cançons del seu últim treball Gràcies per venir (Ceràmiques Guzmán / The Indian Runners, 2023).
 

>> DEMANA LA TEVA DOBLE INVITACIÓ <<


Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat, i caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock sona, Enderrock 357, desembre 2023, La Ludwig Band, La Tour de Carol, Albert Lax

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.