Actualitat

Discos Pinya publica el quart volum de 'Nadal a 10 bandes'

La discogràfica recopila, un any més, diferents nadales dels seus artistes en un disc especial

Fetus, Chaqueta de Chándal o Minibús Intergalàctic són alguns dels artistes que participen en el projecte

| 12/12/2023 a les 17:00h

Detall del disc 'Nadal a 10 bandes Vol.4'
Detall del disc 'Nadal a 10 bandes Vol.4'
Discos Pinya ha presentat per a les festes d'enguany el quart volum de Nadal a 10 bandes (Discos Pinya, 2023), el recopilatori de nadales en forma de col·laboració entre artistes underground del mateix segell musical. Enguany es podran sentir les veus de Fetus amb el “Pessebre Bevent”, “Els bons propòsits (són els pares)” del trio Chaqueta de Chándal o els gironins Minibús Intergalàctic amb “La nit més bonica”. 



En l'edició d'enguany, participen, a més, el grup Les salvatges amb el tema "No em regalis pongos", els únics que han format part de les quatre edicions del disc. També Louisxarmstrong amb "Destrucció absoluta del cançoner nadalenc", "Ja prou" dels Baixa Permanent, el trio Zesc amb "Salut, pastors!" o Ratpenades amb el seu "Regals de merda". "Maníac maniquí mecànic del consum desaforat" és el tema que ha sorgit de la col·laboració entre La Cosa Pública i Patata i Bleda, i finalment "Fuig del Nadal i els seus encants que per a enderrocar-lo no falten mans" de Gos Com Fuig.

La discogràfica va començar a publicar aquest recopilatori nadalenc el 2020, i cada desembre des d’aleshores estrenen un nou disc en col·laboració amb els artistes del segell. Aquesta edició de Nadal a 10 bandes s’ha publicat en format cassette per la seva edició en físic, però també es pot adquirir en digital o escoltar-lo a les plataformes d’streaming habituals.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, nadal a 10 bandes, Discos Pinya, Fetus, Chaqueta de Chándal, Minibús Intergalàctic, Les Salvatges, louisxamstrong, Baixa Permanent, Zesc, Ratpenades, La Cosa Pública, patata i bleda, gos com fuig, actualitat, nadales

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.