Actualitat

Enderrock Sona de gener 2024 amb Figa Flawas, Marc Parrot, i Pelat i Pelut

El dimecres 10 de gener presentem a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el número 358 de la revista Enderrock

L'acte comptarà amb les actuacions de Figa Flawas, Marc Parrot, i Pelat i Pelut

| 03/01/2024 a les 14:00h

Figa Flawas, Marc Parrot i Pelat i Pelut
Figa Flawas, Marc Parrot i Pelat i Pelut
El pròxim dimecres 10 de gener, Figa Flawas, Marc Parrot i Pelat i Pelut ens acompanyaran en el primer Enderrock Sona de l'any per mostrar-nos els seus respectius projectes. L'acte començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 358 de la revista Enderrock, en què Figa Flawas Marc Parrot protagonitzen la portada. Per assistir i gaudir de l'acte, cal omplir una inscripció gratuïta prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el showcase de Marc Parrot, que tocarà en directe alguns dels seus temes més coneguts. Tot seguit, serà el torn de Figa Flawas, que oferirà un tast dels seus temes abans de treure el seu segon llarga durada: La Calçotada (Halley Records, 2024). Finalment, Pelat i Pelut tancarà l'Enderrock Sona, tocant algunes de les seves darreres cançons.
 

>> DEMANA LA TEVA DOBLE INVITACIÓ <<


Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat, i caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock sona, Enderrock 358, Figa Flawas, Marc Parrot, pelat i pelut

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.