Verkami

Els 'Míssils que apunten al teu cor' de Rampaire, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

El grup ampostí prepara el seu tercer àlbum

| 04/02/2024 a les 14:00h

Rampaire
Rampaire | Quim Giró
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami -que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: la publicació del tercer disc de RampaireMíssils que apunten al teu cor.

RAMPAIRE
Rampaire és un grup ampostí que va iniciar la seva trajectòria musical l'any 2015. Després de dos EPs, dos LPs i un doble senzill, el grup format per Alfred Porres, Albert Freixas, Rubén Alcázar i Eduard González ha estat treballant en el seu tercer llarga durada, Míssils que apunten al teu cor (Hidden DIY, 2024). El disc ha estat enregistrat al 8 BITS Estudi de Sabadell i ha estat produït per Albert Freixas i Eduard González i masteritzat per Joel Condal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rampaire (@rampaire)


Per poder assumir les despeses derivades de la promoció del disc, Rampaire ha iniciat una campanya a Verkami. Totes les persones que hi col·laborin seran recompensades, segons la quantitat aportada, amb un CD del disc, un agraïment personal a través de les xarxes socials, una targeta postal dissenyada exclusivament per a la campanya o un concert privat, entre altres. 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Rampaire

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.