Verkami

Andreu Valor porta els versos d'Estellés a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

El cantautor se suma a la commemoració de l'Any Estellés

| 11/02/2024 a les 12:00h

Andreu Valor
Andreu Valor | Xavier Mercadé
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami -que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: l'enregistrament del desè disc d'Andreu ValorA mamar, tots els versos!.

ANDREU VALOR
Andreu Valor és un cantautor valencià que va iniciar el seu projecte en solitari l'any 2007. Després de nou discos editats, Valor en prepara el desè, A mamar, tots els versos!, on musica versos del poeta valencià Vicent Andrés Estellés. A més de la veu del cantant i les seves guitarres habituals, aquest treball compta amb una novetat: un quartet de corda. El disc s'enregistrarà a Pentatonic Studios i està previst ser publicat enguany, en commemoració del centenari del naixement d'Estellés.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreu Valor (@andreu_valor)



Per poder assumir totes les despeses que comporten feines com enregistrar i produir un disc, fabricar-ne el CD, fer-ne publicitat i fer un concert, Andreu Valor ha iniciat una campanya a Verkami. Totes les persones que hi participin seran compensades, segons la quantitat aportada, amb un agraïment a la web i a les seves xarxes, la descàrrega de l'àlbum en primícia, el CD dedicat, merxandatge o un concert privat, entre altres. 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, andreu valor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.