Estrenes

Narcís Perich dibuixa «Un dia genial» d’enamorament

Estrenem en primícia el nou tema del cantautor d'Alella

| 13/02/2024 a les 13:30h

Narcís Perich
Narcís Perich
Ja són nou els llarga durada que ha presentat el cantautor d'Alella Narcís Perich des del seu debut ara fa 20 anys. Aquest divendres en publicarà un de nou, Un dia genial (La Cúpula Music, 2024), i avui ens presenta en primícia la cançó que dona nom al disc, un tema d'un optimista enamorat. El disc es podrà escoltar en directe també aquest mateix divendres 16 de febrer a l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella


A "Un dia genial", Perich pren el rol d'un enamorat optimista i somiador que imagina la successió perfecta d'esdeveniments que duran al petó final amb la persona que estima. "La vaig escriure aquest estiu, una nit de festa major d'Alella, després de veure una amiga i saludar-nos breument", recorda el cantautor. "Va ser una trobada breu, però em va impactar i em vaig sentir afortunat. En arribar a casa, la lletra va sortir d'una tirada, i uns dies més tard, la música també va sortir molt fàcilment".

Tot i que la creació de la cançó va ser ràpida, natural i a cops d'inspiració, l'alellenc admet que la gravació no va anar tant sobre rodes: "La vaig gravar poc després, a l'agost. Hi vaig tocar tots els instruments i en vaig fer la veu, tot i que estava un xic afònic i al final de la cançó no em vaig poder esplaiar com hauria volgut". La producció de la peça l'ha fet ell mateix al costat de Jordi C. Corchs i Marc Marés.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Narcís Perich, actualitat, estrenes

COMENTARIS

Un dia Genial (Narcís Perich)

Carme Ferran Aymar, 13/02/2024 a les 18:41

Una canço d'aquelles que et fa tornar a la joventut! ( Jo ja en tinc 67) però d'alguna manera també ho vaig viure...Endavant Narcís!! Molta sort!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.