Estrenes

Angeladorrrm es lamenta a «No sento»

Estrenem en primícia el nou senzill del quartet barceloní, «No sento»

| 15/02/2024 a les 13:45h

Angeladorrrm
Angeladorrrm | Duna Vallés
El 2019, Àngela Balcells va començar a fer bedroom pop entre els coixins i els llençols del seu llit. Gairebé dos anys després, la cantant es va unir amb Laura Magallón, Víctor Mazariegos i Joan Coll, amb qui va formar el quartet de pop rabiós Angeladorrrm, que va ser una de les 18 propostes classificades del Sona9 2021. Després de publicar el seu primer EP, Res dura gaire estona (Indian Records, 2023), aquest 2024 el grup ha estrenat el tema “Tant mal”, i avui ens regala en primícia el seu tema bessó: “No sento”.


“No sento” reflexiona sobre la calidesa que queda en una casa després d’una ruptura. La cançó comença preguntant-se “Com era la teva veu?” i al llarg del tema mira enrere per recuperar les memòries fràgils de compartir la llar amb aquella persona amb qui ja no es viu. A més, la lletra inclou diferents moments viscuts per intentar fer front a l’oblit, per por que el record s'esvaeixi definitivament. Angeladorrrm posa en primer pla la veu d’Àngela Balcells en aquest tema, que comença sent un trist xiuxiueig i acaba en un crit sobre el so de la guitarra.

“No sento” comparteix l'estètica del dol amb “Tant mal”, el darrer senzill del grup, però des de diferents vessants. A “No sento”, s'hi reflexiona sobre el dolor de la ruptura i, en canvi, a “Tant mal”, es parla sobre l’amor no correspost. A ambdós temes, però, Angeladorrrm plasma els seus sentiments —les expectatives, les contradiccions, els desitjos i les pors—, i tot això ho canta amb una delicadesa vocal que s’acaba convertint, en el punt més àlgid, en els seus crits característics. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Angeladorrrm, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.