Videoclips

Sopa de Cabra i Triquell desitgen «Que et vagi bé»

El grup gironí ha estrenat el primer senzill del nou disc amb la col·laboració de Triquell

| 06/03/2024 a les 10:00h

Gerard Quintana (Sopa de Cabra) i Triquell
Gerard Quintana (Sopa de Cabra) i Triquell | Joan Riera
Després de 4 anys sense presentar cançons inèdites, Sopa de Cabra torna amb el nou disc Ànima (Promo Arts Music Records, 2024), que publicarà al novembre d'aquest any. Avui, el grup gironí ja n'ha estrenat el primer senzill, "Que et vagi bé", una cançó per enfrontar-se als debats polaritzats de la societat en què hi ha col·laborat el santquirzenc Triquell.


La banda gironina i el músic santquirzenc han fet una cançó que ironitza sobre les discussions polaritzades amb què ens trobem al nostre dia a dia per dir que 'no tot és negre o blanc' i que 'el món canvia de color de manera constant'. Quant a sonoritat, "Que et vagi bé" combina el rock nihilista de guitarres, bateria i teclat de Sopa de Cabra amb estils com el new age o el post punk, tot barrejat amb el pop urbà característic de Triquell.

En cada cançó del nou disc hi col·laborarà un artista, tant en la composició com en la interpretació. Els temes també aniran acompanyats per un pòdcast amb vídeo anomenat Bull d'Ànima, en què es podrà escoltar Sopa de Cabra conversant amb l'artista convidat. En el cas de "Que et vagi bé", Gerard Quintana i Triquell han gravat la conversa al Museu de l'Art Prohibit de Barcelona, espai on també s'hi ha enregistrat el videoclip de la cançó. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, sopa de cabra, Triquell, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.