videoclips

«Ara» és la nova cançó en català de Nil Moliner per l'amor propi

El cantant de Sant Feliu de Llobregat ha descobert «Ara» una nova cançó

| 21/03/2024 a les 17:30h

Nil Moliner
Nil Moliner
El cantant de Sant Feliu de Llobregat Nil Moliner acaba de presentar un nou tema en català, “Ara”. La cançó —que no és la primera que el músic publica en la seva llengua materna, i és que ja el penúltim disc n’incloïa una, “Som ocells”— forma part d’una nova edició del darrer àlbum: Lugar Paraíso (y el tuyo) (Warner Music, 2024).

 
“Ara” és una peça que el mateix Moliner ha descrit com a “cançó teràpia”. La lletra esdevé un cant a viure el present, deixant estar idealitzacions i futuribles, i estimar-se a un mateix. Per expressar-ne el missatge amb la força que mereix, l’artista ha optat per un vestit prou festiu que, malgrat tenir certs moments de recolliment, convida a cridar amb passió que “ara el que toca (...) és agradar-me i no fer l’idiota”, i “estimar-me a mi, molt abans que tu”.
 
El tema apareix alhora que una nova edició del disc que el santfeliuenc va publicar el 2023, i que és ja la segona que en fa. Fa un mes, a principis de febrer, va treure ja un EP on revisitava cinc dels temes del disc amb una noves Versiones de invierno. Ara, eixampla el Lugar Paraíso, i el fa convertir-se en Lugar paraíso (y el tuyo), afegint-hi el nou tema i compartint també una versió instrumental de cadascuna de les 16 cançons que configuren l’àlbum.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Nil Moliner, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.