Va per tu, Ana

| 07/07/2011 a les 07:00h

 Aquest passat cap de setmana va ser dur, molt dur. A la matinada de divendres a dissabte un càncer fulminant es va endur a Ana Serrano, també coneguda com Ana A Quemarropa (en honor a la botiga de roba que va regentar al barri de Gràcia). 
Potser a molts aquest nom no us diu res, però per aquells que coneguin la nit barcelonina en el seus ambients més rockers segur que no oblidaran el seu somriure, aquells llavis pintats sempre de vermell i, per què negar-ho, el mític canalillo. Va ser punxadiscos del Màgic, col·laboradora del Ruta 66, fotògrafa i fins i tot conductora d’autobús. Però per sobre de tot hi havia un amor incorruptible pel rock and roll. Ella era una garantia de qualitat: quan te la trobaves en qualsevol concert, bar o festa, sabies que estaves en el lloc correcte, que si ella era allà res no podia fallar.
 
Dijous passat en el seu Facebook va enllaçar un darrer vídeo del Youtube: “Don’t Worry About Me” de Joey Ramone. Premonitori, va ser el seu darrer missatge. Així ho farem, cada cop que sentim el “Louie Louie” obrirem una cervesa i brindarem en el teu honor, Ana.


Arxivat a: Rockviu