Els Amics reben el disc d'or

Per haver venut 30.000 còpies de 'Bed & Breakfast'

| 20/10/2011 a les 15:00h

Els Amics de les Arts ja són disc d'or. L'han assolit després d'haver venut 30.000 còpies de Bed & Breakfast (Nómada 57 / DiscMedi, 2009). Aquest mateix matí, el grup ha fet una aturada en la feina de producció del seu nou treball per recollir el guardó a les oficines del segell DiscMedi. El quartet s'ha mostrat il·lusionat de rebre aquest reconeixement.


El grup ha rebut el premi de mans del director del segell DiscMedi, Àlex Eslava. Joan Enric Barceló, guitarrista i cantant del grup, explica: "És una injecció de força total per fer el nou disc. Des del directe al Palau que no tocàvem a Catalunya, i des del maig que no ens enfilàvem a cap escenari. Hem estat molt de temps nosaltres quatre al local, pencant, i una mica aïllats de com anava respirant el disc. Vèiem que el treball seguia tenint vida després de la gira".
A més a més, aquest matí el grup també ha recollit el premi Impala que atorga l’Associació Europea de Companyies Discogràfiques Independents a totes les formacions que superen la xifra de 20.000 discos venuts. Abans que s'acabi l'any Els Amics de les Arts enregistraran les noves cançons que a principi del 2012 formaran part del seu nou i esperat disc.


Arxivat a: Enderrock