100 funcions de Cop de Rock

Tenim tres entrades per a la sessió d'aquest dijous amb convidats de luxe

| 21/12/2011 a les 07:00h

Demà dijous 22 el teatre Victòria acollirà la funció número 100 del musical Cop de Rock. Serà una funció molt especial, amb les aparicions de Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Natxo Tarrés, Joan Masdéu i Cris Juanico (entre altres) a l'escenari.


Des del passat 11 de setembre que Cop de Rock sona a la ciutat comtal: aquest dijous la companyia celebrarà l'actuació número 100 i ho farà acompanyada de Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Joan Masdéu, Cris Juanico, Jofre Bardagí, Salva R. Alberch, Titot, Joan Fortuny, Montse Llaràs, Mari Martínez i Natxo Tarrés, entre altres, que sortiran a cantar en algun moment de l’espectacle. Serà una funció amb cava i cervesa per a tothom, i altres sorpreses que Dagoll Dagom no ha volgut revelar. Serà un dia molt especial per als fans, que també podran unir-s'hi i cantar a cop de pulmó les grans cançons del rock català.

Tenim tres entrades dobles per sortejar: si vols veure l'espectacle aquest dimecres, envia un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el teu nom i cognoms, DNI i telèfon i digue'ns el nom de tres dels actors del musical dirigit per Joan Lluís Bozzo. Entre tots els que ens escriviu sortejarem les tres entrades dobles per demà. Sort!
Arxivat a: Concursos