Bob Dylan torna a sonar en català

Dijous es presentarà el nou treball de Quintana i Batiste i el recull 'Escolta-ho en el vent'

| 15/05/2012 a les 15:00h

El proper dijous a les 13 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm es presentarà el disc Escolta-ho en el vent, un recull d'una dotzena d'adaptacions de Bob Dylan al català. Es tracta d'un acte obert al públic on Gerard Quintana i Jordi Batiste també presentaran el treball que al juny es convertirà en la tercera part d'Els Miralls de Dylan. Hi vols assistir?
 
 
El número 199 d’Enderrock (maig) inclou un reportatge sobre la figura de Bob Dylan, que acaba de celebrar el cinquantè aniversari del seu primer disc, i sobre la seva influència en la música catalana. Paral·lelament, el Grup Enderrock i DiscMedi han produït el CD Escolta-ho en el vent, amb dotze adaptacions de Dylan al català fetes en diverses èpoques i estils, des de la primigènia versió de “Tombstone Blues” d’Els 3 Tambors fins a una inèdita “Ring them Bells” de J.M. Baule, passant per Pascal Comelade i una exquisida adaptació orquestral del “Don’t Think Twice, It’s All Right”, en la veu de Miquel Cors.
Per la seva banda, Jordi Batiste i Gerard Quintana presentaran el nou espectacle d’Els Miralls de Dylan, amb noves adaptacions del cantautor de Minnesota, que durà per títol Tornarem a ser lliures i que ja han començat a promocionar a través del seu web www.elsmirallsdedylan.cat.
A l'acte hi haurà a més amb una petita actuació de J.M. Baule i el grup La Sastreria

 
Escolta-ho en el vent + Gerard Quintana i Jordi Batiste
Gerard Quintana, Jordi Batiste, J.M. Baule i La Sastreria seran presents el proper dijous 17 de maig a les 13 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Tenim 10 entrades dobles per sortejar entre els que tingueu ganes d'assistir a aquesta presentació. Si hi vols anar, envia un correu electrònic a [email protected] amb el teu nom i cognoms i DNI, especificant a l'assumpte del correu 'Escolta-ho en el vent'. Entre tots els que escriviu sortejarem les entrades. Sort!

Arxivat a: Concursos