Muntant cançons amb Les Sueques

Estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el seu primer clip, de la cançó "I Què Ah!"

| 24/07/2012 a les 07:00h

Blanca Lamar, Tuixén Benet, Raquel Tomàs i Pau Albà (bateria de Tokyo Sex Destruction) s'amaguen sota les barbes i s'armen amb unes capes de groc per convertir-se en Les Sueques. Avui presenten un EP homònim editat digitalment que inclou quatre temes, i que van enregistrar en un sol dia sota la batuta de Sergio Pérez (PegasvsThelematicos) i Hans Laguna. També avui a Enderrock.cat estrenem en exclusiva el seu primer clip, "I Què Ah!". Una sola habitació, tornavisos, un matalàs, calaixeres i quatre barbes són alguns dels protagonistes d'aquest muntatge audiovisual.
 

S'autodefineixen com una banda 75% femenina, dadaista i punk, que explora els clarobscurs del pop, amb dolçor però amb lletres punyents i melodies vibrants. Les Sueques van ser una de les tres bandes escollides per la direcció artística del popArb per actuar al Prat Rodó, l'escenari de bandes emergents (on van compartir tarda amb Els Amics del Bosc i Mates Mates). Les Sueques (Repetidor, 2012) és el títol d'aquest EP que es distribuirà digitalment i que inclou les cançons "Monstre", "Mirall","I Què Ah" i "Terrorista".

Sobre el clip

"I Què Ah" ha estat realitzat per Jordi Garcia i muntat per Aitor Echevarría: "Efectivament veu i imatge no volen anar juntes. Com els efímers mobles de l'Ikea i les ànsies de viure sempre. DIY sense la teva pròpia empremta, només la d’altri. Tot està pensat. Hiperrealisme esfereïdor. Heroïnes". Avui el podeu veure en exclusiva a Enderrock.cat:


Arxivat a: Enderrock