S'acaba el món avui amb Orxata a l'Apolo

Ensaladilla So Insistent els acompanyarà a la presentació de 3.0

| 20/12/2012 a les 06:59h

A les 20 h s'obriran les portes de la Sala Apolo: primer escalfarà l'ambient de la nit la música d'Ensaladilla So Insistent (amb Carles Belda i Joan Garriga) i després arribarà la volcànica presentació de 3.0, la nova remesa de cançons dels Orxata Sound System.
 

Des del web del grup, www.orxata.tv us podeu descarregar les noves cançons dels Orxata: una banda que han sabut integrar l'herència del techno valencià dels 90 i les sonoritats tradicionals mediterrànies amb multitud de ritmes periferics com la cumbia, el funk carioca, el dubstep o el drum'n'bass més cru. 
Avui proposen passar la darrera nit abans de la fi del món amb la tralla i la festa de presentació d'un disc on els acompanyarà Ensaladilla So Insistent, un “sound system” a la catalana, on conviuen alguns pals de la cançó improvisada amb les bases electròniques, el “sampler”, l’escratx i el roc. On cohabiten el garrotín amb el “jungle”, la cançó de pandero amb el “trip-hop”, les nyacres amb el rigui, la cançó pitiüsa amb el garatge, l’havanera amb el raga i la cançó de ximbomba amb el “trance”.
Arxivat a: Enderrock