El popArb 2013 ja està a punt

Bremen, Delafé, Inspira i Senior se sumen al cartell

| 30/04/2013 a les 12:50h

S'acaba de fer públic el cartell del popArb 2013: amb la presentació del nou disseny gràfic del festival (enguany protagonitzat per una imatge de la fotògrafa Tanit Plana) ja s'ha revelat el cartell complet de la cita d'Arbúcies que se celebrarà el 28 i 29 de juny.


Ja s'havien anat fent públics alguns dels noms que formaran part del popArb 2013, però avui en una roda de premsa a l'Antiga Fàbrica Damm s'ha fet pública la llista completa dels artistes que hi actuaran. Tots els grups que hi seran són: Bremen, Delafé y Las Flores Azules, El Petit de Cal Eril, Els Nens Eutròfics, Espaldamaceta, Inspira, La Habitación Roja, La Iaia, Maria Rodés amb Martí Sales i Ramon Rodríguez, Miquel Serra, Ocellot, Oliva Trencada, Pau Vallvé, Quart Primera, Joan Colomo reinventa la Radiofórmula, Dj Robert de Palma, Salvaje Montoya, Santa Rita, Senior i el Cor Brutal, Standstill, Super Gegant, The Suicide Of Western Culture, Dj BR1, Dj Txarly Brown, Univers i Za!.

Un festival de pel·lícula
Enguany al popArb també hi haurà fotografia a través d'una exposició que prepara Noemí Elias. I no és l'única faceta no-musical vinculada a la cita: avui al Festival de Cinema d'Autor de Barcelona s'estrena la pel·lícula Et dec una nit de divendres, dirigida per Dimas Rodríguez i rodada en el marc del popArb 2011. Ja se'n pot veure el tràiler:


Arxivat a: Enderrock