Sanjosex estrena 'Festival' a Barcelona

Sortegem tres entrades dobles per al concert de divendres

| 06/05/2014 a les 07:00h

Sanjosex presenta a Barcelona el seu nou disc, Festival (BankRobber, 2014), en el marc del Guitar Festival. El músic bisbalenc actuarà aquest divendres 9 de maig a les 21 h a la sala Apolo, i a Enderrock en sortegem tres entrades dobles.

Sanjosex Foto: Noemí Elias
L'arquitecte i cantant Carles Sanjosé acaba de publicar un nou disc, Festival (BankRobber, 2014), quatre anys després de l'anterior Al marge d’un camí (BankRobber, 2009). Aquest nou treball ha estat produït per Quimi Portet i porta una nova sonoritat més elèctrica i més pop que els anteriors treballs. Festival està carregat d'una fondària filosòfica i parla de les relacions entre les persones, de l'alegria i l'energia, dels bons moments i els no tan bons. El cantant de la Bisbal presentarà el nou disc a l'Apolo en el marc del Guitar Festival aquest divendres 9 a les 21 h, acompanyat per Miquel Sospedra al baix, Pep Mula a la bateria, Xarim Aresté a la guitarra i Eduard Font al teclat. Les entrades es poden aconseguir anticipades al web del festival de guitarra.

Concerts del 25è Guitar Festival
El festival continua apostant per incloure propostes artístiques que traspassen les fronteres del gènere, sempre amb la guitarra com a ítem transmissor: aquestes són les coordenades que falten per acabar la cita musical.
Diumenge 11 de maig a les 21 h el cantautor americà Amos Lee presentarà a la sala Barts el seu cinquè treball, Mountains of Sorrow, Rivers of Song (Blue Note, 2013). Dijous 15 de maig a les 20.30 h el grup d'electrònica i folk Crystal Fighters presentarà al Sant Jordi Club el seu disc més recent, Cave Rave (PIAS, 2013), acompanyat pel trio londinenc Is Tropical. El mateix dijous a la sala Barts a partir de les 21 h actuarà el bostonià Eli 'Paperboy' Reed, una de les grans figures del soul. L'acompanyarà l'artista americà Swamp Dogg, que acaba de publicar nou disc, Doing a Party Tonite (Ace / Kent Records, 2014). Finalment la madrilenya Aurora García tancarà la vetllada acompanyada de la banda The Betrayers. Divendres 16 de maig a les 21 h el cantautor Joan Dausà actuarà a la sala Barts per presentar el seu nou disc, On seràs demà? (RHRN, 2014). Dimarts 20 de maig a les 20.30 h el cantautor argentí Andres Calamaro portarà a Razzmatazz el seu últim treball, Bohemio (Warner, 2013). Dimecres 21 de maig a les 21 h el multiinstrumentista turc Omar Faruk Tekbilek actuarà a la sala Barts acompanyat del grup africà His Ensemble per endinsar-se en les arrels musicals del sufisme, disciplina mística de l'Islam que ell mateix practica. Dijous 22 de maig a les 21 h el cantautor asturià Nacho Vegas presentarà a la sala Barts el seu nou àlbum, Resituación (Marcophone, 2014). Dijous 5 de juny a les 21 h el músic i productor nord-americà Joe Henry interpretarà a Luz de Gas el nou disc Invisible Hour (Anti, 2014). Dijous 19 de juny a les 21.30 h el cantant flamenc Diego 'El Cigala' presentarà al Palau de la Música Catalana el seu disc Romance de la Luna Tucumana (Cigala Music, 2013). Finalment, dissabte 5 de juliol l'artista Bryan Ferry, amb més de quaranta anys de trajectòria, actuarà a l'Auditori del Fòrum a les 21 h.

Vols anar al concert de Sanjosex?
Per participar en el sorteig de tres entrades dobles per al concert de divendres 9 de maig només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI. Entre tots els que ens escriviu sortejarem les invitacions.
Arxivat a: Concursos