La nit més mediterrània

60.000 persones van omplir la platja del Bogatell (Barcelona) per veure Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú

| 25/09/2014 a les 11:00h

Dimarts es va estrenar un nou escenari per a les Festes de la Mercè de Barcelona. Va ser a la platja del Bogatell, i els protagonistes de la nit van ser Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú, que van aplegar 60.000 espectadors en un ambient festiu i familiar no exempt de les molèsties que aglomeracions com aquestes poden causar.
Manel va tancar la gira a la Mercè Foto: Xavier Mercadé

Manel van aprofitar per tancar la gira de presentació del seu tercer disc, Atletes baixin de l'escenari (DiscMedi/Warner, 2013), amb un repertori on van barrejar cançons de tota la seva discografia, i on finalment van trencar el seu estatisme escènic amb el 'ballar estrany' de "Teresa Rampell", el moment àlgid dels concerts d'aquesta gira.

Tot s'enlaira amb Txarango Foto: Xavier Mercadé

Txarango va ser el nom més popular i el que més bogeria van desfermar. Amb només dos discos i la juventut com a bandera, els del Ripollès van fer un d'aquells concerts difícils d'oblidar amb una comunió gairebé perfecta amb el públic.

La revetlla global de La Troba Kung-Fú Foto: Xavier Mercadé

Van tancar la nit La Troba Kung-Fú amb el seu esperit de revetlla global, perfecte per cloure la programació musical de les Festes de la Mercè 2014. Podeu veure la galeria completa d'imatges del concert aquí.
Arxivat a: Enderrock, mediterrània, bam, mercè, bogatell, manel, txarango, la troba kung-fú