Enderrock Sona amb Marc Parrot

Ian Sala serà coprotagonista del segon concert del cicle, que se celebrarà dijous 20 de novembre

| 13/11/2014 a les 12:00h

La portada de novembre de la revista Enderrock la protagonitza Marc Parrot: ell també serà el protagonista del segon concert del cicle Enderrock Sona que acull la cocteleria El Paraigua de Barcelona. Com sempre, una banda del Sona 9 encetarà la nit: aquesta vegada serà Ian Sala.
Marc Parrot Foto: Juan Miguel Morales

Ara fa un mes que Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien van inaugurar el cicle Enderrock Sona: una iniciativa d'enderrock i Estrella Damm amb el suport d'iCat.cat que vol destapar la part més informal dels artistes protagonistes de la revista.
Seguint les seves passes, el dijous 20 de novembre continua el cicle amb una cita doble: Ian Sala i Marc Parrot. El productor i cantautor maresmenc porta dues dècades fent cançons i ara publica Sortir per la finestra (Música Global): són els temes que presentarà en petit comitè en aquest concert. La cita l'obrirà un dels semifinalistes del Sona 9 d'enguany, el músic rosinc Ian Sala.

Vols anar-hi?

Només cal que enviïs un correu electrònic a [email protected] amb el teu nom i cognoms i el dels teus acompanyants. La cita és el proper dijous 20 de novembre a les 19.30 h a la cocteleria El Paraigua, situada al carrer del Pas de l'Ensenyança número 2 de Barcelona. Aforament limitat.
El cicle continuarà el 27 de novembre amb la presentació del disc col·lectiu Canten Giné i l'11 de desembre amb Bonobos i El PezPsiquiatra.
Arxivat a: Concursos