Vols veure Mazoni al Ressupó?

Sortegem 4 entrades dobles per al concert de dijous 11 al teatre Bartrina

| 04/12/2014 a les 15:00h

L'empordanès és un dels plats forts de la IV edició del Ressupó de Reus. Demà els maresmencs Coriolà obriran el cicle, que s'allargarà fins al 13 de desembre a la capital del Baix Camp. A Enderrock.cat et convidem al concert de Mazoni, el proper dijous 11 a les 22 h. 
Mazoni Foto: Noemí Elias

El Ressupó de tardor tot just acaba de celebrar els cinc anys de vida, una efemèride que festejarà amb el directe més electrònic de Mazoni. L'empordanès presentarà el proper dijous 11 de desembre a les 22 h el seu darrer àlbum, el poper Sacrifiqueu la princesa (BankRobber, 2014), un disc optimista i lluminós que suposa tot un canvi en el seu so.

"La temàtica general són les relacions personals, i hi ha totes les gammes possibles: des de l'amor fins a l'amor-odi, la pèrdua, l'esperança, l'enamorament... per bé que tot està més encarat cap a l'esperança i no al desencís. Suposo que es nota que han passat tres anys del darrer treball i ens han passat moltes coses", explicava Jaume Pla sobre el disc a EDR el passat gener. Són dotze temes que canvien les guitarres pels sintetitzadors i que Mazoni presentarà ben aviat al Teatre Bartrina de Reus.

Voleu anar al concert de Mazoni? 
Per participar en el sorteig de quatre entrades dobles per al concert del proper dijous 11 de desembre només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI on ens expliqueu quina és la vostra cançó preferida de Sacrifiqueu la princesa (BankRobber, 2014). Les quatre entrades dobles se sortejaran entre tots els que escriviu abans de dimecres 10 a les 10 h. Sort!
Arxivat a: Concursos