L'últim sacrifici de l'any

Sortegem tres entrades dobles per al concert de Mazoni del 18 desembre a la sala Apolo

| 11/12/2014 a les 07:00h

El ritus electrònic del nou treball de Mazoni Sacrifiqueu la princesa (BankRobber, 2014) tanca l'any amb un concert ben especial el proper 18 de desembre a la sala Apolo de Barcelona. A més, l'empordanès publica una edició especial, un disc doble que conté cançons inèdites i remescles del tot curioses. A Enderrock.cat sortegem entrades per a la cita barcelonina.
Mazoni Foto: Juan Miguel Morales

Sacrifiqueu la princesa
(BankRobber, 2014) de Mazoni és el seu àlbum més electrònic fins al moment, un disc on canvia les guitarres pels sintetitzadors i dibuixa uns escenaris encarats al pop optimista. El disc original contenia dotze cançons, que en aquesta nova edició es converteixen en 21. Així, "La promesa" i "Un petó per cada cicatriu" se sotmeten a relectures a càrrec de The Suicide of Western Culture i Guillamino , respectivament. També s'inclouen temes inèdits com "Aint Got No" de Nina Simone , que ara passa a ser "La puta vida", o "Nedar contra corrent".

Al disc també es recullen dues cançons que anteriorment només havien aparegut com a singles , "Magranes molt" i "Purgatori", dos temes que s'han interpretat en format acústic als darrers directes de Mazoni , i que s'han convertit en el punt més emotiu dels seus concerts. L'àlbum no escasseja en moments íntims; Sacrifiqueu la princesa  (BankRobber, 2014) és un disc que gira al voltant de les relacions personals, abraçant totes les gammes possibles. L'amor-odi és el tema central d'"A.I.L.O.D.I.U", cançó de la qual fa ben poc el bisbalenc va estrenar videoclip.



Vols anar-hi?
El grup encara prepara una darrera sorpresa: Mazoni culminarà el 2014 amb una actuació a la sala Apolo de Barcelona el proper 18 dijous de desembre. A Enderrock sortegem tres entrades dobles entre tots els que participeu. Només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb les vostres dades (nom, cognoms i DNI) i explicar-nos quina és la vostra cançó preferida de Mazoni. El dia abans del concert a les 12 h anunciarem els noms dels guanyadors. 
Arxivat a: Concursos