Músics radiofònics

Lluís Gavaldà, Guillamino i The New Raemon estrenen programes a iCat.cat

| 20/12/2014 a les 06:59h

Dos nous programes s'incorporen a la graella d'iCat.cat a partir del mes de gener, i els protagonistes seran tres músics destacats de l'escena catalana. Lluís Gavaldà (Els Pets), Pau Guillament, àlies Guillamino, i Ramon Rodríguez de The New Raemon s'estrenen com a conductors radiofònics.
 Lluís Gavaldà Foto: Juan Miguel Morales

El cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, presentarà El Celobert, un programa sobre les històries que expliquen les cançons. Pau Guillamet, conegut artísticament com a Guillamino, i Ramon Rodríguez, el cantautor darrere el nom de The New Raemon, mantindran setmanalment un diàleg musical en clau humorística al programa Bonus Cracks.

S'acosta el 30è aniversari d'Els Pets, una banda que encara té molt de recorregut per davant. Un Lluís Gavaldà en plena forma després d'haver guanyat el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó en català 2014 amb la cançó "Me'n vaig" s'endinsa ara a l'aventura d'El Celobert, un programa sobre cançons, sobre el que expliquen i el que amaguen. El programa s'estrenarà el dia de Nadal a les 21 h, i s'emetrà els dimarts de 22 h a 23 h a partir del 13 de gener.

Per la seva part, Ramon Rodríguez (The New Raemon) i Pau Guillamet (Guillamino) lideraran junts Bonus Cracks, un programa imprevisible en el qual aquests dos músics inquiets i poc convencionals proposaran cançons del seu propi univers musical. Ho faran amb un to distès i directe marcat pel sentit de l'humor. El programa s'estrenarà l'1 de gener de 2015 a les 21 h, i s'emetrà els dimecres de 22 a 23 h a partir del 7 de gener.
Arxivat a: Enderrock