Anna Roig, de pas a l'Auditori

La formació penedesenca estrena espectacle el 16 de gener

| 14/01/2015 a les 06:59h

Després d'haver passejat Un pas i neu i un pas (Satélite K, 2014) per diversos escenaris del Principat des de l'estrena el passat setembre al Mercat de Música Viva de Vic, el nou espectacle d'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien arriba a la ciutat comtal. Ho farà el 16 de gener a les 21 h dins el cicle Amplificats, i està a punt de penjar el cartell d'entrades esgotades.
Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien Foto: Marc Bordons

L'espectacle de presentació d' Un pas i neu i un pas  (Satélite K, 2014) està marcat per un component teatral important, fruit del treball de direcció realitzat pels integrants de la companyia Titzina Teatro Diego Lorca i Pako Merino. La paraula hi queda relegada a un segon pla en favor d'unes melodies que llueixen per si mateixes a través de la interpretació i els recursos visuals, que prenen més força que mai. Al final del concert, els assistents podran gaudir d'una selecció de vins de les DO del Penedès.

Després de la presentació a Barcelona, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien continuaran la gira per treatres i auditoris, portant el seu espectacle al llarg del territori català, amb cites programades a diferents localitats els pròxims mesos. A més, el grup està preparant un nou format d'espectacle per a exteriors pensat especialment per a les actuacions estiuenques a l'aire lliure.


Arxivat a: Enderrock