El Guitar Festival es posa a to

Hi actuaran The Seihos, Glaucs, Dorian, Mi Capitán, Núria Graham i Oques Grasses

| 28/01/2015 a les 15:00h

Estrella Morente i Josele obriran el 26è Guitar Festival el 13 de febrer al Palau de la Música. Fins al mes de juny la guitarra connectarà músics i públic de gairebé una trentena d'artistes locals i internacionals. 
Glaucs Foto: Juan Miguel Morales

El Festival de Guitarra havia revelat píndoles de la seva programació, com és el cas de la presentació oficial d'Els Catarres al Sant Jordi (23 d'abril) i el concert de Núria Graham (11 d'abril). Pel que fa a la resta d'artistes catalans, hi actuaran The Seihos (27 de març), Joan Miquel Oliver (7 de maig) i Oques Grasses (4 de juny). A més, hi debutaran Mi Capitán (26 de març), Glaucs celebrarà 20 anys de trajectòria (9 d'abril) i Dorian presentarà Diez años y un día, amb el qual commemoren deu anys a dalt dels escenaris (9 d'abril).

El Palau de la Música, la sala Bikini, Music Hall, Luz de Gas, L'Auditori, el Sant Jordi Club i el Teatre-Auditori Sant Cugat seran les seus del Guitar Festival. Però bona part de la programació es concentrarà a la sala Barts, amb una mirada especial a les propostes de caire íntim de Jolie Holland, Lee Ranaldo, Jacobo Serra, 1886, Francisca Valenzuela i Julian Kanevsky. Es pot consultar tot el cartell complet al web del festival. 

Arxivat a: Enderrock