Pau Riba, rei Carnestoltes de Barcelona

Del 12 al 18 de febrer se celebrarà la festa més esbojarrada liderada per l'artista polifacètic

| 28/01/2015 a les 16:00h

La Ciutat Comtal ja té rei per a aquest Carnaval: Pau Riba. El músic i escriptor prendrà el relleu a Jaume Mateu 'Tortell Poltrona' i Jordi Martínez per inundar Barcelona amb la seva personalitat descabellada i particular. 
Pau Riba és el rei Carnestoltes de Barcelona Foto: Pere Virgili

El 12 de febrer el rei Carnestoltes emetrà el ban tradicional per proclamar el seu mandat a El Born Centre Cultural, que es reafirma així com a plaça major de la festivitat. El diumenge 15 de febrer serà el mestre de cerimònies de la Cercavila, que enguany s’enriqueix de creativitat artística amb nous personatges, actors, saltimbanquis i músics, que seran reforçats per un seguici d’entitats i col·lectius de tots els racons de la ciutat.

Però el gran moment de la festa serà la Batalla Campal de diumenge. Amb l’arribada de la Cercavila del Rei Carnestoltes, davant El Born Centre Cultural, i proveïts de globus i de confeti de color taronja, personatges carnestoltescos, entitats participants i tots els barcelonins i les barcelonines que ho vulguin podran viure el moment més divertit d’un Carnaval recuperat des del 2012, singular i únic, arrelat a les tradicions més festives de la ciutat. Tot plegat es recollirà en un flashmob col·lectiu.

Pau Riba no estarà sol: l'acompanyaran set ambaixadors perquè la festa arribi a tots els indrets de la ciutat. Tots aniran guarnits amb un vestuari ideat per la dissenyadora de moda i de vestuari per a espectacles, Valèria Civil, inspirat en la Barcelona vuitcentista que combina retocs burlescos amb elegància. Totes les activitats del Carnestoltes barceloní es poden consultar en aquest enllaç. 
Arxivat a: Enderrock